Morové rány v Empire Time of Troubles
zdroj: tisková zpráva

Morové rány v Empire Time of Troubles

20. 7. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak se ubráníte smrtící epidemii v nové strategii od tvůrců Pacific Storm?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Mají ze sebou úspěšné Pacific Storm (75%, recenze) a Aggression: Reign Over Europe (5/10, recenze), milují strategie a ještě raději je tvoří pokud možno co nejvěrohodněji vzhledem k historii. Řeč je o ruských Lesta Studio, tedy autorech nadcházející tahovky Empire: Time of Troubles.

Ta zaujme hned několikrát. Herním světem třeba čas od času proběhnou drtivé morové rány, tak náhlé a nečekané, jak tomu v Evropě skutečně bylo (už od času té první, která výrazně oslabila římskou říši za Justiniána). Lidé se před ní budou snažit utéct z měst, pokud se ale mezi nimi ocitnou i nakažení, často nákazu jen rozšíří; ta bude probíhat ve vlnách, několikrát se vrátí, jednou zdecimuje půlku města, pak na čas zmizí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A bude jen na vás, nakolik tvrdě se proti moru rozhodnete vystoupit - zavření bran města či izolace některých jeho částí budou jen jedny z mnoha možností, jak se epidemii pokusit čelit. Nemluvě o účinném vynášení infekce směr k nepříteli.

Herní svět Empire: Time of Troubles bude rozdělen do provincií s pevnými hranicemi. V každé části naleznete jedno město, kolem kterého se bude soustředit veškerá obchod i možnost válčení; každé takové místo ovšem budete moci posílit stavbou pevnosti nebo nanejvýš tří dalších přilehlých vesniček. Čím víc jich bude, tím spíš budou vesničané produkovat jídllo.

Vašimi hlavními zdroji budou sice zlato a jídlo, ale stejným dílem bude důležitá i znalost - tedy jakýsi pomyslný vývojový strom, při jehož rozvitosti budete moci stavět více budov, lépe vyzbrojit své vojáky a tak dále.

Empire: Time of Troubles vyjde koncem roku pro PC.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Oznámení tahovky Empire Time of Troubles  [13.5.2009 09:09 - chewiedc]
zdroj: Gry O2

levis

Nejnovější články