MMO tahovka No Horizons z Austrálie
zdroj: tisková zpráva

MMO tahovka No Horizons z Austrálie

22. 5. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Až po pěti letech věnovaných jeho vývoji přišel tým z australského studia ICNH Games s oznámením, že letos v prosinci (kolem Vánoc) vydá svou první masivně multiplayerovou online hru s názvem No Horizons.

Žánrově se jedná o tahovou strategii, navrženou tak, aby každý její server pojal desítky tisíc hráčů. Herní systém staví na existujících myšlenkách, rozvíjí je a vnáší do nové dimenze. Podle tiskové zprávy se může pochlubit ohromným rozsahem každičkého svého aspektu, od velikosti prostředí, po nekonečné množství možností a funkcí, které má hráč během hraní k dispozici. První obrázky z No Horizons máte možnost vidět v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A oč v No Horizons vlastně kráčí? Hráč dostane na starost celý národ, který se pokusí vést k úspěchu a světlé budoucnosti. Háček je v tom, že se o to bude snažit v neznámém prostředí a vedle výchozího příběhu nastolujícího různé neočekávané změny vám budou házet klacky pod nohy také soupeři. Herní svět je tak veliký, že ho žádný hráč, ani celé společenství hráčů, nemůže nikdy prozkoumat úplně celý. Budou v něm tropické džungle překypující životem, stejně jako horké pouště tvořené jen pískem a krystaly. Stačí si jen najít vhodný plácek pro vybudování vlastní osady a začít těžit suroviny z okolních lesů a hor, aby bylo z čeho žít a s čím obchodovat. Ovšem tím vaše možnosti nekončí. Když budete chtít, můžete se klidně zavrtat pod povrch země, vybudovat říši na dně oceánu, anebo vysoko v oblacích na bizarních vznášejících se ostrovech. Pro více informací navštivte oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články