Mirage oznámili válečnou FPS Mortyr 2
zdroj: tisková zpráva

Mirage oznámili válečnou FPS Mortyr 2

19. 2. 2003 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Polský vývojový tým Mirage Interactive byl zřejmě s ohlasem na jejich někdejší first-person válečnou hru Mortyr spokojen natolik, že se nyní rozhodl fanoušky tohoto titulu potěšit oznámením o přípravách jeho pokračování, Mortyr 2.

news zdroj: tisková zpráva Původní Mortyr (screenshoty) své hráče přivedl do alternativní reality, ve které byla celá Země v moci nacistické říše. Nacisté totiž vyháli 2. světovou válku díky zkonstruování stroje času, jehož prostřednictvím pak mohli získat z daleké budoucnosti velice mocný artefakt, kterýžto zajistil svým majitelům naprostou vojenskou převahu.

Hlavním hrdinou byl v této hře Sebastian Mortyr, syn vědeckého pracovníka gen. Jurgena Mortyra, který jednoho dne začal tušit, že klimatické i gravitační anomálie naší planety vedoucí k jisté zkáze mají souvislost se stále používaným strojem času. Sebastian, jako jediný vhodný kandidát na post zachránce planety a lidstva vůbec, byl vyslán do minulosti, aby zničil stroj hned v jeho zárodku a zabránil jeho tvůrcům vyrobit jej znovu. Děj se tedy odehrával jak v roce 1944, tak v budoucnosti, v roce 2093, odkud Mortyr přišel.

Co se týče příběhu Mortyru 2, nebyli tvůrci zatím příliš sdílní a nic z něj neodhalili. Zmínili však, v čem by měla být nová hra lepší než ta předchozí. Zdokonalení se budou týkat především grafické stránky hry a detailů. Postavy budou pronásledovány svými stíny, animace končetin budou opraveny, za kulkami zbude kouřová stopa, tráva i skály budou rovněž propracovanější, očekávat prý ale můžete i optimalizované stíny nebo drobné animace a mnoho dalšího. K dispozici zatím nejsou ani žádné obrázky z druhého dílu, ale doufejme, že se to velice brzy změní.

zdroj: Mirage

korgull

Nejnovější články