Midnight Nowhere - drsná adventura z Ruska
zdroj: tisková zpráva

Midnight Nowhere - drsná adventura z Ruska

7. 12. 2001 1:24 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A teď pro změnu zase jedna oznámená adventura opět původem z Ruska :) Nový projekt má název Midnight Nowhere a oproti připravovanému I of the Dragon, který jsme zmiňovali včera, nás tato hra zavede do nedaleké budoucnosti.

Přesněji do roku 2019 do ruského okresního města s hrůzostrašným jménem Chernoduisk a neméně strašlivým příběhem. Velice působivé jsou i první obrázky.

Město Chernoduisk je terorizováno šíleným vraždícím maniakem, kterého zatím nikdo nebyl schopný zastavit i přes to, že je město plné policistů i speciálních jednotek. Hlavní postava se probouzí v márnici a zjišťuje, že si z předchozího dne vůbec nic nepamatuje. Hra Vás provede 60 různými scénami (od márnice po stanici domobrany), těšit se můžete na fakt dobrou 3D grafiku, což je mimochodem vidět už na oněch obrázcích, které Vám dnes nabízíme. Velmi živé animace, zamotaný příběh a v neposlední řadě také spousta obscéních textů ;) bude provázet hráče, kteří Midnight Nowhere neodolají. Už na první pohled je ale jasné, že hra nejspíš nebude určena dětem. Úplně jisté však také není, zda se hra bude prodávat také alespoň v anglickém jazyce, i když vzhledem k tomu, že vydavatelem je Buka Entertainment, je to dost pravděpodobné. Každopádně už jen kvůli těm obrázkům stála Midnight Nowhere za zmínku. Vydání ruské verze je již naspadnutí, protože by k tomu mělo dojít už v lednu 2002.
zdroj: DailyTelefrag Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články