Maďarská závodní hra Army Racer
zdroj: tisková zpráva

Maďarská závodní hra Army Racer

10. 4. 2005 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové závodních her se letos mohou těšit mimo jiné i na nový titul z dílny maďarského vývojářského studia 576 Media.

Hra se jmenuje Army Racer a je poháněná Nemesys Gfx Enginem společnosti Backinside. Na začátku hry vyfasujete starý střep, ale jak budete vyhrávat závody, začnou se vám hromadit penízky, za které si později můžete koupit nové auto (těch má být ve hře 20), případně nějaké příslušenství, které vám to stávající vylepší.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V závodech, které budou krátké, rychlé, ale i na tři kola, se budete nechávat zastupovat některou ze třiceti různých postaviček. Každý z vašich soupeřů bude mít také konkrétní tvář i osobnost. K dispozici budou tři typy závodů - klasická honička se soupeři, závody na čas a závody na čas s kontrolními stanovišti. Odehrávat se to všechno bude v různých koutech světa. Podíváte se prý do 14 států: USA, Anglie, Ruska, Německa, Japonska, Kanady, Španělska, Číny, Francie, Itálie, Maďarska, Konga, Iráku a Austrálie. Podrobnosti naleznete na oficiálních stránkách. Termín vydání stanoven nebyl, ale v srpnu by mělo vyjít hratelné demo.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články