Krvavý psí čumák z Dead To Rights Retribution
zdroj: tisková zpráva

Krvavý psí čumák z Dead To Rights Retribution

16. 12. 2009 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

S hafanem se bude běhat stejně jako s postavičkou - akorát to útočení nepůjde tak zlehka.

Nástupce v sérii akčních thrillerů Dead To Rights: Retribution podobně jako stovky dalších third-person titulů slibuje renovaci žánru. Vývojáři z Volatile Games ale narozdíl od leckterých jiných mají čím to doložit - tou přidanou zvláštností totiž bude psí společník Shadow, toliko kumpán hlavního hrdiny Jacka.

V nedávno předvedené úrovni ve fiktivním městě Grant Caity se dvojice ocitla na odstaveném vlakovém nádraží, kde se to nepřáteli jen hemžilo a Shadow tak měl plné ruce... plné zuby práce, že. Za psa se bude hrát docela podobně jako za člověka, ale s tím rozdílem, že hafan bude rozlišovat tři základní postoje, tj. neutrální, tichý a agresivní. Jenomže ne vždy to půjde tak jednoduše: představa, že se s psem jen tak rozběhnete a začnete prvního protivníka tahat na kusy, se rozplyne s několika prvními zabitími a kapkami psí krve.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Abyste se tedy k cíli přiblížili, bude nutné si zaktivovat onen plíživý profil, aby se Shadow začal pohybovat méně nápadně, potichu našlapovat atd. Přitom se mu zbystří smysly a díky tomu uvidí, za jakými zdmi se nepřátelé schovají, jak jim bije srdce a v neposlední řadě i to, zda už psa stihli zaregistrovat. Že by inspirace detektivním módem v Batman: Arkham Asylum?

Dead To Rights: Retribution vyjde na jaře 2010 pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Sofistikovaná komba z Dead to Rights Retribution  [29.7.2009 11:11 - mart]
Oznámení Dead to Rights Retribution  [16.2.2009 17:17 - levis]

zdroj: GS

Nejnovější články