Kočka a pes z LEGO Harry Potter Years 1-4
zdroj: tisková zpráva

Kočka a pes z LEGO Harry Potter Years 1-4

13. 4. 2010 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co všechno dovede Hagridův miláček a Hermionin tlustý kocour?

Harryho Pottera už všichni známe z oficiálních videoherních adaptací od EA, ale teprve nadcházející LEGO Harry Potter: Years 1-4, ukáže, zda si lze příběh o malém čarodějovi užít také v podobě legových kostiček.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Při nedávné návštěvě studií Traveller's Tales došlo na krátkou hratelnou ukázku, která začala v Hagridově domečku. Po jako obvykle vtipné a pouze gestikulované videosekvenci s jednorožcem vzal Hagrid své malé přátele, tedy Harryho, Rona a Hermionu, na výpravu do lesa. Cestou jste mezi jednotlivými kouzelníky mohli snadno přepínat, stejně jako mezi Fangem (Hagridovým štěnětem) nebo Křivonožkou, Hermioniným tlustým kocourem.

I ti do hry přinesou své, podobně jako vedlejší postavičky třeba z legových her Star Wars nebo Indiana Jonese: pokud po cestě narazíte na otisk tlapy v půdě, psík tam začne hrabat a třeba najde přístup ke skrytým cestičkám. Nemluvě o tom, že vám jistě přijde vhod, až se statečně pustí do boje s obrovskými včelami. Fang bude umět štěkat, prosit, ale také vyleze po žebříku a v nejhorším případě dovede dělat i mrtvolu. Holt i k takovým trikům se tu občas budete muset uchýlit. Zda ovšem kocour Křivonožka zvládne víc, než jen poslušně hrabat v zemi, zatím není jasné. Tipnete si?

LEGO Harry Potter: Years 1-4 bylo odloženo na červen a bude pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, PSP, DS a Wii - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Úvodní filmeček z LEGO Harry Potter Years 1-4  [23.3.2010 13:13]
LEGO Harry Potter Years 1-4 podruhé  [10.2.2010 19:19]
LEGO Harry Potter Years 1-4 přiblíženo  [5.2.2010 16:16]

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články