Jediové ze Star Wars Clone Wars Republic Heroes
zdroj: tisková zpráva

Jediové ze Star Wars Clone Wars Republic Heroes

7. 8. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dovedou házet světelným mečem a skočit na hlavu droidovi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Autoři nadcházející akční adventury Star Wars Clone Wars: Republic Heroes nedávno poprvé přiblížili jednu ze dvou hlavních složek hry, totiž hru za rytíře Jedi. Vybíráme to nejpodstatnější:
  • Jediové budou bojovat světelným mečem, ale pro šermování je vyhrazeno pouze jediné tlačítko, tzn. nebude moci přímo ovládat směr úderu jako třeba v "opravdovější" sérii Jedi Knight.

  • Při hře za Jedie budete dále moci házet světelný meč, nabíjet speciální útoky nebo používat Sílu (v tradici klasických herních Force Push, Force Pull atd).
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Jediové budou disponovat také schopností droidjack, takže když skočí na hlavu kterémukoliv robotovi, budou ho moci ovládat, řešit s ním puzzly, příp. pokládat miny s chameleon droidem - u každého robota se bude výběr schopností lišit.

  • Ve hře se objeví nejen známí droidi (Super Battle Droid, Droideka), ale i někteří pro tyto účely stvoření (Chameleon Droid, Sabotage Droid) či větší bossové (Vulture Droid, Octuptarra).
Star Wars Clone Wars: Republic Heroes vyjdou 6. října souběžně pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PSP, DS a v Americe také pro PS2 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Katastrofální stav Star Wars Republic Heroes  [28.7.2009 09:09 - levis]
Kooperativní Star Wars Republic Heroes  [13.5.2009 16:16 - levis]
Odhalení Star Wars Clone Wars Republic Heroes  [11.5.2009 14:14 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články