Jak vyhodit auto do povětří v Alone in the Dark
zdroj: tisková zpráva

Jak vyhodit auto do povětří v Alone in the Dark

3. 1. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po proděravění nádrže a zablokování volantu vystřihnete kaskadérský kousek... + PRVKY Z TEST DRIVE UNLIMITED

Hororová adventura Alone in the Dark se bude celá odehrávat v newyorském Central Parku a jak jsme se nově dozvěděli, naleznete tu mj. několik vozidel, přičemž do kteréhokoliv z nich budete moci nastoupit. Pokud byste snad neměli klíče, stačí z panelu vytáhnout dva dráty a přemostit je, aby auto nastartovalo. Dále si za jízdy budete moci pustit rádio apod.

Obrázek zdroj: tisková zpráva
kliknutím přejdete do galerie

A teď to nejlepší: chcete vědět, jak z vozu udělat jedoucí bombu? Vezmete šroubovák a uděláte díru do trupu, aby benzín vytékal z nádrže. Poté sednete dovnitř, rozjedete vůz po rovné cestě, zablokujete volent a za jízdy vyskočíte. A zatímco auto pojede poslušně dál, jednoduše přiložíte zapalovač k vyteklému benzínu a můžete už se jen kochat pohledem, kterak se oheň postupně blíží k jedoucímu vozu..

Vývojáři z Eden Studios pro tuto část hry zhodnotí své zkušenosti ze závodů Test Drive Unlimited, jejichž fyzikální model Alone in the Dark prý kompletně převezme. A konečně se autoři dušují, že se budete moci dostat na každé místečko, které ve hře uvidíte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

To ale není všechno. Ve hře se hrdina Edward Carnby setká nejen se sličnou Sárou, ale také svým protějškem: zamračeným, vytáhlým chlapíkem se zjizvenou tváří a černým koženým kabátem jako Neo z Matrixu. A chybět nebudou ani filmečky v rámci herního enginu: v jednom z nich se třeba detektiv Carnby veze taxíkem po 59. ulici, když tu zadním okénkem prolétne tlaková vlna z nedalekého výbuchu: rázem začnou přímo do ulice padat okolní mrakodrapy.. to vše za hudebního doprovodu a zpomalených scén, při nichž orchestr ztichne a zpívá jen chór.

A mimochodem, televizní pokračování s názvem Alone in the Dark: Fate of Existence, navazující na dva roky starý snímek Uwe Bolla, už je v postprodukci. Hra Alone in the Dark vyjde na jaře pro PC, X360, PS2 a PS3 - více v našem předchozím zpravodajství.
zdroj: PC Games

levis

Nejnovější články