Funky trailer z Borderlands
zdroj: tisková zpráva

Funky trailer z Borderlands

24. 7. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nová vizuální podoba hry poprvé v pohybu plus další info o dialozích či filmečcích.

Dnes byl po čase zveřejněn nový trailer z celshadované střílečky Borderlands od Gearboxu - vlastně je to vůbec poprvé, co lze novou, notně vizuálně stylizovanou podobu hry vidět přímo v běhu. A jak jistě sami uznáte, nevypaadá vůbec špatně:

zdroj: Archiv


Borderlands - červencový trailer

Randy Pitchford z Gearboxu se vedle toho nedávno o hře znovu rozpovídal, a protože základní informace znáte z našeho zpravodajství, soustředíme se čistě na novinky: Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Ve hře nebudou absolutně žádné rozhovory s postavami, rozhodování se skrze dialogy nebo ovlivňování dalšího děje hry podobným způsobem, půjde čistě o akci.

  • Autoři si zakládají ne tolik na příběhu jako na iluzi skutečného světa, v němž také budete trávit skoro veškerý čas - filmečků tu bude velmi málo a budou mít ryze doplňující charakter.

  • Náhodné generování zbraní se bude odvíjet od místa, kde se budete právě nacházet (v úrovni plné příšer na patém levelu nečekejte zbraně z pozdější fáze hry), a důležitý bude i jejich výrobce: firma Jakobs bude používat cenné dřevěné materiály, díky kterým zbraně snadno prodáte, Maliwan budou naopak lehčí a proto jich více unesete.

  • Pokud se soustředíte jen na hlavní úkoly a nebudete se zdržovat průzkumem herního světa, vystačí vám Borderlands minimálně na 15-20 hodin hrubého času.
Borderlands vyjdou v říjnu pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Ve světle Borderlands  [25.6.2009 13:13 - levis]
E3 trailer z Borderlands  [1.6.2009 10:10 - levis]
Mazlíčci a mimozemšťani z Borderlands  [26.5.2009 13:13 - levis]
zdroj: Destructoid

Nejnovější články