Fantasy strategie Lords of EverQuest
zdroj: tisková zpráva

Fantasy strategie Lords of EverQuest

29. 7. 2003 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco v případě série Warcraft se od běžných počítačových her časem dospělo ke hře masivně multiplaterové, obdobným, ale převráceným procesem prošel i oblíbený svět EverQuestu.

Ten můžete v současné době znát pouze v jeho rozsáhlé virtuální podobě přístupné online masám hráčů z celého světa. Nyní však v dílnách společnosti Rapid Eye Entertainment vzniká nová (ale ne masivně multiplayerová) hra s názvem Lords of EverQuest, která má zkombinovat příběh a hloubku legendání MMORPG s tím nejlepším z real-time strategií. V naší galerii už na vás čeká velká sada screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Lords of EverQuest spolu budou o nadvládu nad kontinentem Antonica a potažmo i o budoucnost Norrathu soupeřit tři různé strany. To "různé" je míněno, jak co do určitých speciálních jednotek, tak co do strategií. Hráči si budou moci vybrat a přizpůsobit jednu z 15 nabízených postaviček, se kterou se vmísí do zmíněného konfliktu. Protože jde o svět středověké fantasy, své místo si v něm najde samozřejmě i magie. V single-playeru by mělo být k dispozici okolo 36 herních map a o nic ošizeni nebudete ani v multiplayeru s podporou až 12 hráčů.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články