Fallout Online vyjde v roce 2012, slibuje Interplay
zdroj: tisková zpráva

Fallout Online vyjde v roce 2012, slibuje Interplay

22. 10. 2010 15:52 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Eric Caen, prezident Interplaye v rozhovoru pro magazín Edge slíbil, že dlouho připravované a dlouho očekávané MMO Fallout Online spatří světlo světa v druhé polovině roku 2012, přičemž v první polovině dojde k betatestu. Je to odvážné prohlášení, vzhledem k faktu, že momentálně probíhá zákulisní boj s Bethesdou o práva na hru. I z toho důvodu Caen odmítl poskytnout více detailů, protože by „pomohl Bethesdě v jejich boji“.

„Nemohu toho moc prozradit, ale každý, kdo je u nás zaregistrován dostává každých šest týdnů newsletter s novinkami. Není to klasický newsletter s technickými detaily, jde o dopisy od různých NPC, což má napomoci vytvoření našeho budoucího světa“.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na hře prý nyní pracuje devadesát lidí a Caen byl (ne)překvapivě kritický k třetímu dílu Falloutu. „Ano, samozřejmě hrajeme to, co Bethesda vytvořila. Některé části máme rádi, ale některé nám příliš nesedí. Myslím, že jim schází hodně smyslu pro humor a všimlo si toho asi i hodně fanoušků. Fallout 3 byl příliš vážný a to není směr, jímž bychom se chtěli vydat. Naše Fallout MMO bude mnohem vtipnější. Navíc musí být hlubší než samostatná hra, tohle není střílečka, je to složitější, rekonstruujeme tu celý svět“.

Jedním z prvků, které Caen slibuje je vylepšený systém komunikace mezi hráči, což byl dne něj problém WoW, kde „nemůžete prostě dostat SMS od trolla...ale v postapokalyptickém světě...?“. Zatím je to tedy spousta neznámých a sliby. Nicméně věc jako je Fallout Online prostě vyvolává velká očekávání a nejde se netěšit...byť jsme vlastně ještě nic pořádně neviděli.

Nejnovější články