Co-op multiplayer v LOTR: Return of the King
zdroj: tisková zpráva

Co-op multiplayer v LOTR: Return of the King

4. 10. 2003 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Third-person akční adventura LOTR: Return of the King vypadá přitažlivě a narozdíl od předchozího konzolového titulu LOTR: Two Towers by měla obsahovat i řadu vylepšení.

Jak slibuje Neil Young z EA Games, půjde především o silnější příběh, plný scén z třetího filmu trilogie Pána prstenů. Vývoj hry je konzultován i s režisérem filmů, Peterem Jacksonem, který je mimochodem prý hráčem a fandou Dvou věží stejně jako několik herců. V Return of the King by se měl předvést nový engine, lepší animace, speciální efekty a zvuky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Novým prvkem se stane též přidaný kooperativní multiplayer, který si fanoušci Two Towers vyžádali a který podle Younga v Two Towers nebyl, protože by se nestihl. V kooperativní hře se dostanete do stejných lokací jako v singleplayerové kampani, jen celková obtížnost se zvýší. Zatímco v kampani si také můžete vybrat, za koho si zahrajete nejdříve a za koho později, v kooperativním MP začnete s hrou za krále (The Path of the King) s Aragornem, Legolasem a Gimlim. Budete pokračovat v The Path of the Wizard (Gandalf atd.) a nakonec v misích za hobity (The Path of the Hobbits) s Frodem a Samem.

V LOTR: Return of the King se objeví tři postavy, které zatím tvůrci drží v tajnosti a které "odemknete" dohráním singleplayeru. Jednu z nich budete moci získat dokonce asi ve 2/3 co-op multiplayeru. Ačkoliv na předchozím titulu spolupracovali Redwood Shores (studio EA) se Stormfrontem, u LOTR: Return of the King se už celý vývoj přesunul pod střechu Redwoodu, což má především své organizační výhody. LOTR: Return of the King očekáváme pro všechny platformy v listopadu, více informací naleznete v prvních dojmech.

zdroj: GamePro

kate

Nejnovější články