Červencovému PS+ vévodí bojovka Absolver a detektivka Heavy Rain
zdroj: tisková zpráva

Červencovému PS+ vévodí bojovka Absolver a detektivka Heavy Rain

28. 6. 2018 12:27 | Preview | autor: Adam Homola |

Sony příjemně překvapila všechny předplatitele služby PlayStation Plus už během E3, kdy oznámila přídavek v podobě Call of Duty: Black Ops III. Tenhle kousek na PS+ pořád ještě najdete, akce platí až do 11. července, tak neváhejte. Zároveň s tím tu ale máme oznámení červencových PS+ her, kterým vévodí originální bojovka Absolver a povedená detektivní adventura Heavy Rain.

Absolver je poměrně unikátní online bojovka s PvE i PvP prvky, podle redakce Games jde také o jednu z nejlepších multiplayerových her loňského roku. Hra nezapomíná ani na RPG prvky a je jednoduše svá. S Tekkenem, Street Fighterem či Mortal Kombat ji srovnávat nemůžete. A tak pokud jste se ji v uplynulých měsících zdráhali koupit právě třeba pro její odlišnost, máte teď skvělou příležitost ji vyzkoušet v rámci PS+.

Druhým bezplatným přídavkem pro předplatitele PS+ je adventura Heavy Rain. Ta vyšla sice už v roce 2010 na PlayStation 3, ale časem se dostala i na PlayStation 4. A pořád stojí za to. Obzvláště v případě, kdy jste hráli aktuální Detroit: Become Human a rádi byste si dali něco podobného.

Heavy Rain má totiž na svědomí stejné studio jako Detroit, tedy francouzské Quantic Dream, a podobnosti v herních systémech, způsobu ovládání i vyprávění obou her uvidíte na první pohled. Už v Heavy Rain jste mohli hrát za více hrdinů, kteří vám mohli navíc postupem hry umírat. A příběh plynul nerušeně dál, bez ohledu na jejich úmrtí.

zdroj: Archiv

K Absolveru a Heavy Rain pak Sony přihazuje ještě Rayman 3 HD a Extreme Exorcism, obojí na PS3. Pro majitele PS Vita jsou pak určeny tituly Space Overlords a Zero Escape: Zero Time Dilemma.

Červencové hry budou na PS+ k mání od 3. července, tudíž máte pořád ještě pár dnů na vyzvednutí červnových titulů: XCOM 2 (PS4), Trials Fusion (PS4), Ghost Recon Future Soldier (PS3), Zombie Driver (PS3), Squares (PS Vita) a Atomic Ninjas (PS Vita).

Nejnovější články