Capcom oznámil velký datadisk pro Dragon’s Dogma
zdroj: tisková zpráva

Capcom oznámil velký datadisk pro Dragon’s Dogma

21. 9. 2012 12:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Capcom se na Tokyo Game Show vytáhnul. Po povedeném traileru na Resident Evil 6 přispěchal japonský vydavatel s oznámením datadisku pro povedené RPGčko Dragon’s Dogma. Pokračování, které nese název Dragon’s Dogma: Dark Arisen ale nebude plnohodnotná dvojka. Capcom hru představil jako “major expansion” - tedy něco jako velký a zásadní datadisk či rozšíření původní hry. Žádné maličké DLC by se tedy konat nemělo a ze hry je venku už i krátký teaser, na který se můžete podívat po rozkliku:

Kromě toho, že se bude jednat o rozšíření, víme ještě jednu věc. Dragon’s Dogma: Dark Arisen vyjde na Xbox 360 a PlayStation 3 někdy v průběhu příštího roku, jak reportuje IGN. Do datadisku si prý taky budete moct přenést vaše uložené pozice z původní hry, takže jestli je ještě máte, nemažte je. A tím to hasne. Nových informací se prý dočkáme brzy, ale i tak mohli markěťáci z Capcomu pustit žilou trošku víc informací.

zdroj: Archiv

Společně s tím ještě Capcom oznámil, že původní Dragon’s Dogma obohatí ještě do konce tohoto roku dva nové módy - Speedrun a Hard. Ve Speedrunu půjde nepřekvapivě o co nejrychlejší proběhnutí hry. Rychlonožky, kteří budou schopní překonat určité časy, dostanou za odměnu nějakou výstroj a výzbroj. Stejnou odměnu dostanou hráči, kteří se obrní trpělivostí a budou hrát v módu Hard - ten nabídne vyšší obtížnost, ale taky více výbavy. Ani za jeden mód nebudete muset platit, tohle DLC bude zdarma.

Nejnovější články