Borderlands 2: za vraha nebo za komando?
zdroj: tisková zpráva

Borderlands 2: za vraha nebo za komando?

27. 2. 2012 12:03 | Preview | autor: levis |

Magazín IGN o víkendu vydal dojmy z hraní za dvě postavy v Borderlands 2. Pokud si ve hře vyberete Commando, budete moci ze střílen udělat klíčovou pomůcku skoro do každé bitvy. "Commando je zvláštní případ, má za sebou dlouhou historii," řekl art director hry Jeremy Cooke.

"Například nosí psí známky po své ženě, která byla také v armádě, ale už zemřela." Commando má ve hře nahradit populární třídu Soldier, akorát že bude na pomyslném vyšším levelu a s potenciálem pro více skillů.


Kdo naopak zvolí Assassina, bude mít zážitek jako z hraní za nindžu. Tento vrah s sebou totiž neustále nosí nabroušený meč, disponuje nejrůznějšími stealth schopnostmi a v soubojích umí critical hit - přesně mířenou ránu, která nepříteli ubere značnou část zdraví. Postava Assassina se ve hře jmenuje ZerO. "Není to jeho skutečné jméno, jen se mu tak říká. Vždy, když někoho zabije, na holografickém displeji se mu objeví nula," vysvětlil art director. Meče sice vrah nebude moci vyměňovat tak často, jako zbraně, při level-upování si ale i on osvojí nové schopnosti.

Nejnovější články