Blizzard komentuje Diablo III
zdroj: tisková zpráva

Blizzard komentuje Diablo III

25. 7. 2008 4:04 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Spousta efektů v oznamovacím videu z hraní byla jen na oko. + 2 OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zatímco nejnovější číslo časopisu PC PowerPlay navzdory očekáváním jen papouškovalo již měsíc známé info z odhalení na pařížské konferenci, přece se vedle dvojice nových obrázků z Diablo III objevilo něco novinek. A to díky příspěvkům vývojářů na oficiálních fórech:

    "(...) V současné chvíli neplánujeme mít jakékoliv brnění nebo předměty čistě specifické pro některou třídu - ačkoliv bonusy a statistiky některé zbraně jsou vhodné třeba jen pro jednu jedinou třídu. Každý může sebrat jakékoliv brnění/shoulder/brnění na nohy/apod. a použít to. Ale máme některé zbraně a off-hand předměty, které jsou specifické pro některé třídy."

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

    "[Venkovní prostředí] Většinou budou statická. Z venkovních prostor dostaneme víc, když budeme ručně vyrábět působivé scenérie - to se vám s generátorem map moc nepodaří. Jedním z hlavních cílů bylo více rozebrat Sanctuary, chtěli jsme, aby působilo jako žijící, dýchající svět. Kdyby se pokaždé všude kolem vás měnila pozice a tvar měst, tenhle pocit byste ztratili, už by tam nebylo to spojení s různými místy, která navštívíte. (...) Ale i přesto nejsou venkovní prostředí kompletně statické."
Další odpovědi, z nichž mj. vyplývá, že spousta efektů z dvacetiminutového videa z hraní bylo uměle vytvořených jen za účelem předváděčky, najdete v českém překladu spolu s novými artworky na fanstránkách Diablocz.com.

Diablo III vyjde nejdříve příští rok pro PC - více v našem preview a rozšiřujících detailech.
zdroj: Diablocz.com

levis

Nejnovější články