Beyond Good & Evil v HD grafice vyjde příští rok
zdroj: tisková zpráva

Beyond Good & Evil v HD grafice vyjde příští rok

30. 9. 2010 21:46 | Preview | autor: Petr Poláček |

Zatímco fandové sympatické novinářky Jade škemrají o Beyond Good & Evil 2, který byl před dvěma roky oznámen na Ubidays, pak víceméně zastaven a nyní se jeho vývoj nachází v bůhvíjaké fázi experimentování, Ubisoft zavírá oči a jede si po své linii. Na fanoušky však úplně nekašle, díky bohu, a než bude moci nabídnout konkrétní informace o dvojce, servíruje všem zájemcům alespoň HD remake prvního dílu.

Beyond Good & Evil HD vyjde v průběhu příštího roku, bohužel (a chce se spíše říci: „proč hergot“) jen na platformách Xbox Live a PSN a krom 1080p rozlišení nabídne upravené modely a textury za stránku grafickou a remasterovaný hudební doprovod za stránku hudební.

Ke změnám v hratelnosti nedojde, pokud za ně nepočítáme přidanou podporu trofejí a achievementů za odhalování skrytých prvků skrze blíže nespecifikovaný online prvek. Ale vlastně je to dobře, protože sedm let starý originál, který vyšel na PC (!), PS2, Xboxu a Gamecube byl herně vybroušen velice kvalitně, přestože kultovního statutu dosáhl spíše za bezvadnou stylizaci herního světa a mix různých žánrů, než za bezchybnou hratelnost.

Každopádně doufejme, že Beyond Good & Evil HD je pouhým předvojem druhého dílu, na který Ubisoft všechny před dvěma roky nalákal krásným trailerem a hned poté se o hře přestal francouzský vydavatel dočista bavit.

Nejnovější články