Bankovní přepadení s Kane and Lynch
zdroj: tisková zpráva

Bankovní přepadení s Kane and Lynch

22. 8. 2007 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Chcete vědět, jak probíhá přepadení banky včetně přestřelky uvnitř sejfu a co natropí psychopat Lynch?

Sraz s odborníkem na sejfy, pustit trochu plynu do ventilace a pak hurá do banky, těší se dva hrdinové v úvodu třetí úrovně z předváděčky Kane & Lynch: Dead Men pro nadcházející GC v Lipsku. I zde budete mít na výběr, zdali se pohybovat ve třech a kosit všechno, co potkáte, anebo se raději sólo proplížit až na střechu a najít ventilaci. Zadní vchod do banky se neotevře, dokud před ním dle dohody nezastaví dodávka a na tu lépe počkat v bezpečí na střeše, než riskovat střet s ochrankou. Vůz vás i s vaším týmem propašuje až do útrob banky, kde skupinka s Kanem vyrazí k sejfům, zatímco Lynch dostane na starost rukojmí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

U sejfu narazíte na policejní hlídky a začne přestřelka, v níž musíte kasaře uchránit před rostoucím počtem nepřátel. Krýt se můžete jen za sloupy a ještě navíc po vás protivníci hází slzný plyn, který vám nejednou za pomocí blur efektu rozmaže vidění. V tu chvíli není čas zkoumat, proč Lynch vysílačkou shora posílá nesrozumitelné výkřiky, jakmile se ale vrátíte nahoru, bude už pozdě cokoliv zachraňovat: ke smůle nebohých rukojmích si je váš psychopatický kolega Lynch vzal brutálně na paškál. Těchto Lynchových odchylek si užijete i ve split-screenu, kdy se vám na obrazovce vlivem duševní nemoci např. kolegové změní v nepřátele apod.

Eidos u této příležitosti také upřesnili dějovou linku hry: hrdiny zachrání před popravou organizace The 7 a požaduje od nich, aby oplátkou našli pašeráky zcizený lup. A informace k jeho nalezení jsou právě v jednom z kufříku v bankovním sejfu. Kam vás dále dovedou se dozvíte až v listopadu, kdy Kane & Lynch: Dead Men vychází v Evropě pro PC, X360 a PS3 (více o hře v našich dojmech, preview nebo starších článcích). Nově byla také spuštěna homepage.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články