Aurora Watching - drama v zaplavené ponorce
zdroj: tisková zpráva

Aurora Watching - drama v zaplavené ponorce

8. 10. 2004 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Metropolis Software a Schanz Interactive dnes vypustily sadu nových ukázek z jejich nadcházející third-person stealth akce s názvem Aurora Watching.

Spolu s tímto titulem se podíváte do oblasti Arktidy. Jeho děj se bude odehrávat převážně v prostředí ledovců, ale také v tajných vojenských laboratořích ukrytých pod nimi nebo v zaplavené ruské ponorce, k jejímuž pohřbení do hlubin Barentsova moře došlo dosti nečekaně při manévrech. Právě okolo této ponorky se točí příběh celé hry. Stejně nečekaně jako byla potopena, vyplavala na hladinu a zakotvila poblíž zmíněného tajného vojenského komplexu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hlavní hrdina Aurora Watching se jmenuje Sullivan. Během svých dobrodružství ho čeká nemilé setkání jak s nepřáteli z řad lidí, tak také s různými monstry. Každého z protivníků budete moci eliminovat několika různými způsoby. Hra bude nabízet dva módy kamery - jeden pro lepší taktické plánování a druhý vhodnější pro přímé souboje. Ovšem kromě vyloženě akčních částí, se můžete těšit také na nejrůznější mini-hry, puzzle, a další zpestření.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články