Akční RPG Alexander the Great aka Heroes Hour
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Alexander the Great aka Heroes Hour

26. 11. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Právě dnes byla společností Deep Silver (divize KOCH Media) vydána nová akční 3D RPG s názvem Alexander - Heroes Hour (dříve známá jako Alexander the Great).

Historický hrdina, velmi schopný válečník a makedonský král Alexandr Veliký je, zdá se, v poslední době v kurzu a tak se i v této hře dočkáte oživení jeho legendy a zažijete s ním, anebo spíše přímo jako on, celou řadu různých bitev. Hra vás ale seznámí nejen s Alexandrem samotným, nýbrž také s jeho nejbližšími přáteli. Procestujete s nimi nejen celé Řecko, ale podíváte se i do Egypta či Persie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na začátku každé mise sestavíte armádu, kterou vybavíte zbraněmi i všemi dalšími potřebnými záležitostmi, včetně ozdravujících lektvarů. Za úspěch v bitvě získáte bonusové body, za které můžete vylepšit schopnosti svého hrdiny. Zbraně, které zůstanou po boji na bitevním poli, můžete použít pro vlastní potřeby či pro potřeby vašich mužů, případně prodat. Vedle běžných vojáků budete muset bojovat i s náročnějšími jednotkami, např. bojovým slonem nebo vozatajem s válečným vozem. Čekají vás prý rovněž souboje v arénách. Alexander - Heroes Hour má být jinak vybavena i editorem misí o multiplayeru však není nikde ani zmínka, takže s ním raději ani nepočítejte.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články