Razer DeathAdder V3 Pro je luxusní herní myš bez kompromisů
zdroj: Foto: CZC

Razer DeathAdder V3 Pro je luxusní herní myš bez kompromisů

9. 11. 2022 10:12 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Třetí generace prémiové herní myši od renomovaného výrobce gaming vybavení Razer nezadržitelně míří na stoly českých hráčů. Na e-shopu CZC.cz ji nyní pořídíte za výhodnou cenu, a to v obou barevných provedeních. 

Ti nejlepší z nejlepších si zaslouží odpovídající vybavení. Zatímco u fotbalistů jsou to kopačky a u atletů běžecké tretry, v případě elektronických sportovců je nejdůležitější proprietou kvalitní herní myš. Model Razer DeathAdder V3 Pro však není určen jen profesionálům, ale i těm, kteří na kariéru v gamingu aspirují, nebo prostě a jednoduše chtějí hrát s neuvěřitelně přesnou a tvarově precizní myší. 

DeathAdder V3 Pro_HyperPolling_1920px zdroj: Foto: CZC

DeathAdder V3 Pro od společnosti Razer patří mezi nejrychlejší a nejpřesnější myši na trhu

Ozdoba každého herního doupěte

Letošní podzimní novinka s názvem Razer DeathAdder V3 Pro navazuje na svého předchůdce, přináší však úsporu 25 % váhy. Samozřejmostí je vysoce ergonomický tvar určený pro pravoruké hráče. Oblouk pro oporu dlaně se oproti předchozí generaci mírně zvětšil, stejně jako byl rozšířen prostor pro prsty. Firma tak reaguje na zpětnou vazbu od zákazníků a snaží se vyjít vstříc těm, kteří chtějí myš přesně padnoucí do jejich větších rukou. 

Absolutorium zaslouží minimalistický design, jenž nechává plně vyniknout lesklé logo společnosti Razer na hřbetu myši, v kontrastu s matným provedením dalších povrchů. Model DeathAdder míří na trh ve dvou barevných variantách – černé a bílé. Můžete se tak rozhodnout, jestli se přidáte spíše na světlou, nebo temnou stranu síly. Obě dvě v podání Razeru vypadají fenomenálně!

Pod kapotou třetí generace ikonické myši najdeme optický snímač Razer Focus Pro 30K s citlivostí 30 000 DPI, rychlostí 650 palců za sekundu (IPS) a zrychlením 70 G. Díky tomu jsou naprosto precizně snímány i ty nejmenší a nejrychlejší pohyby, tak aby vaše rány vždy našly ten správný cíl. Tlačítka myši pracují na principu infračerveného světelného paprsku a stisknutí registrují s minimální odezvou. 

DeathAdder V3 Pro_Ergonomic_1920px zdroj: Foto: CZC

Tým designérů kladl na ergonomické aspekty V3 Pro mimořádný důraz

Kvalita od hráčů, pro hráče

Obrovskou konkurenční výhodou je bezdrátová technologie Razer HyperSpeed. Pokud svou novou myš připojíte k profesionálnímu přijímači Razer HyperPolling Wireless Dongle (není součástí balení), můžete dosáhnout rychlosti dotazování až 4000 Hz. Kombinací prémiové myši a přijímače tak získáte technologickou výhodu oproti oponentům, ať už jsou vašim oblíbeným žánrem střílečky, nebo strategie. Razer DeathAdder V3 Pro v černé a bílé variantě je ideálním (nejen) vánočním dárkem pro každého hráče! 

Životnost myši udávaná výrobcem je neuvěřitelných 90 milionů úhozů, své protivníky tak s novou myší budete moci trápit skutečně velmi dlouho. Baterie při 1000 Hz vydrží 90 hodin nepřetržitého pohybu, při 4000 Hz pak 24 hodin. Nabijete ji pohodlně pomocí přiloženého USB-C kabelu Speedflex.

Viper V2 Pro_DA V2 Pro-491##_R1 zdroj: Foto: CZC

Spojením s HyperPolling Wireless Dongle vzniká nezastavitelná dvojice

Nejnovější články