Kouzelný svět Disney Infinity láká k návštěvě
zdroj: tisková zpráva

Kouzelný svět Disney Infinity láká k návštěvě

2. 7. 2014 13:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Líbí se vám filmy od Disneyho? Co si takhle zahrát za všechny postavy, které tak dobře znáte, v prostředích, co vás již dlouho okouzlují? To vám umožňuje herní platforma Disney Infinity pro PS3, Xbox 360, Wii a Wii U.

V Disney Infinity postavy ožívají prostřednictvím základny. Když na ni figurku položíte, objeví se ve videohře na obrazovce a můžete ji ovládat. Ptáte se, jaké figurky máme na mysli? No přece vaše oblíbené hrdiny od Disneye. Od těch nejklasičtějších, jako je myšák Mickey, přes Sullyho a Mikea z Příšerek či Bleska McQueena a jeho přátel z Aut, až po hrdinky nádherné pohádky Ledové království Annu a Elzu.

Všechny postavičky mohou navíc získávat nové schopnosti pomocí herních mincí, které pod ně umístíte. A když už vás nebudou bavit dobře známá filmová prostředí, můžete si vytvářet svá vlastní. Libovolná, bláznivá a nekonečně zábavná!

Zajímá vás, jak to tedy přesně celé funguje? Pak se podívejte na video s profesionálním českým dabingem od Comgadu, které vám jasně, přehledně a podrobně vysvětlí vše, co potřebujete vědět. A jestli vám to nestačí, projděte si ještě webové stránky se spoustou zajímavých informací.

Nejnovější články