E-shop Games.cz prošel velkými změnami
zdroj: tisková zpráva

E-shop Games.cz prošel velkými změnami

28. 9. 2011 16:01 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Už skoro deset měsíců provozujeme vedle Games.cz i internetový obchod s hrami Shop.Games.cz. Jak jsme čekali, začátky byly těžké a ne všechno se nám podařilo tak, jak jsme si přáli. Během letních prázdnin jsme se proto rozhodli udělat několik velkých změn, které se dotkly prakticky všeho – od sortimentu, přes cenu poštovného až po finální úpravu grafiky, k níž došlo právě tento týden. Pojďme si tedy všechny úpravy shrnout a zároveň vyjmenovat důvody, které by vás, jak doufáme, měly motivovat k nákupu právě na Shop.Games.cz.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Přehlednější hlavní stránka

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejviditelnější změnou nové verze Shop.Games.cz je grafické zpracování hlavní stránky. Najdete na ní vedle upoutávek na hlavní herní pecky i přehledný výpis aktuálních slev a dole pod tím výpisy nejdůležitějších předobjednávek, nejprodávanějších her a aktuálně vydaných titulů. Naší snahou bylo vytvořit co nejpřehlednější web, ve kterém se budete pohybovat podobně, jako třeba v klasickém kamenném obchodě.

Nové hry a herní hardware

V minulosti jsme měli na Shop.Games.cz problémy se zásobováním novými hrami a hardwarem. Nyní už nic takového nehrozí, naprostá většina titulů je k dispozici v den oficiálního uvedení do prodeje. Z posledních případů jmenujme třeba F1 2011 , Gears of War 3, NHL 12 a podobně. V tomto týdnu jsme navíc začali náš sortiment doplňovat o hry dalších firem, které nám doposud chyběly (Activision, Take 2 a další), takže již brzy bude naše nabídka skutečně kompletní. V sekci hardware pak najdete kompletní nabídku konzolí a herního příslušenství, které si můžete pohodlně filtrovat podle platforem.

Předobjednávky s dárky

Uvědomujeme si, jak populární jsou u nás předobjednávky her a obzvláště dárky k nim přikládané. Dokazuje to ostatně i váš zájem o hry jako Battlefield 3, Modern Warfare 3 nebo Star Wars: The Old Republic. V průběhu následujících dnů a týdnů budeme postupně k těmto, ale i dalším předobjednávkám oznamovat velmi zajímavé dárky, které ještě zvýší atraktivitu už tak dost zajímavých titulů.

Nové ceny

Ano, víme, že v Anglii jsou hry levnější, píšete nám to ostatně v každé druhé diskusi. ;) V ČR se jim asi nikdy úplně nepřiblížíme, nicméně se budeme snažit přinášet vám hry co nejlevněji. Na Shop.Games.cz nenajdete hry nebo hardware z takzvaného šedého dovozu, což mimo jiné znamená, že pokud u nás hra vychází v lokalizované verzi a s nejrůznějšími bonusy, dostanete je samozřejmě také. A jak je vidět kupříkladu na čerstvé PC verzi F1 2011, která je u nás k dispozici za 799 Kč, není naše snaha o co nejnižší ceny úplně marná. Další tipy na zajímavé aktuální slevy najdete vždy na homepage obchodu, hned vedle hlavního poutáku.

Levnější poštovné

Už během prázdnin jsme, v souvislosti se změnou logistického partnera, oznámili trvalé snížení ceny poštovného, na které jste si v počátcích provozu obchodu stěžovali asi nejvíc. Z původních 119 Kč se poštovné snížilo na 59 korun (v případě, že platíte kartou nebo převodem), respektive na 99 korun (pro platby dobírkou). Vyšší cena poštovného za dobírky je způsobena vyššími náklady ze strany České pošty. Do budoucna chystáme v tomto směru i další vylepšení – více platebních metod (Paypal, další možnosti převodu) a především zavedení možnosti nechat si doručit hru kurýrní službou ještě ten samý den. Stejně tak v brzké době znovu zavedeme možnost osobního odběru objednávek, která je v současné době dočasně zrušena.

Podpora rozvoje Games.cz

Nakonec bychom rádi uvedli něco, co s úpravami Shop.Games.cz přímo nesouvisí, ale je to nesmírně důležité pro vás i pro nás. Jako u každého webu, i v případě Games.cz jsou náklady na provoz částečně hrazeny z reklamy. Té ovšem v českém prostředí není tolik, aby zajistila nejen základní náklady, ale i pořádný rozvoj webu, který si určitě přeje nejen redakce, ale i čtenáři. Herní obchod je v našich podmínkách jednou z mála možností, jak zajistit rozvoj webu, což znamená přidávání nových funkcí, více článků i kvalitních autorů. Pokud tedy chcete rozvoj Games.cz podpořit, jednou z nejlepších cest je právě nákup na Shop.Games.cz. Veškeré příjmy, které Tiscali Media z prodejů na e-shopu generuje, jsou v plné míře investovány zpět do Games.cz – nejde tedy o žádné zlatokopectví, ale o jednu z mála schůdných cest k tomu, aby se náš web do budoucna rozvíjel tím správným směrem…

Jak sami vidíte, není toho málo, co jsme měli na srdci. Nyní samozřejmě uvítáme, pokud nám v diskusi pod článkem sdělíte, co byste rádi na Shop.Games.cz do budoucna viděli, a jak se na celý obchod vlastně díváte.

Nejnovější články