Nové CoD: Black Ops DLC zavede zombies na Měsíc
zdroj: tisková zpráva

Nové CoD: Black Ops DLC zavede zombies na Měsíc

4. 8. 2011 10:58 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zombie módy jsou oblíbené a Activision v nich vycítil další prostor k malé expanzi pro Black...

Zombie módy jsou oblíbené a Activision v nich vycítil další prostor k malé expanzi pro Black Ops, která má podobu DLC Rezurrection. Balíček přinese pět nových multiplayerových map, i když nové jsou jen částečně. Čtyři mapy z pěti jsou totiž přepracované kusy ze zombie části World at War, konkrétně jde o Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa a Der Riese. Máme v nich čekat upravené zbraně a lepší design - tomu se říká dokonalá recyklace.


Pátou, a jedinou skutečně novou, mapou je Moon, ve které můžete čekat různá překvapení a hlavně velkou změnu pravidel boje. Asi se tu bude hrát s gravitací a možná s kyslíkem. DLC dorazí jako vždy nejprve na X360, a to 23. srpna tohoto roku. Kdy se objeví na ostatních platformách, nevíme, ale počítejte minimálně s měsíčním  zpožděním. Cena DLC Rezurrection byla stanovena na 1200MS bodů, což je na pět map, z čehož čtyři jsou pouze remaky, vskutku dost. 

Tenhle balíček je skutečně jen pro hardcore fanoušky zombíků a Call of Duty. Bonus v podobě Moon temátka do dashboardu a oficiálního Zombie soundtracku s trojicí nových skladeb asi nikoho jiného neuchvátí. Activision ostatně nové DLC cílí na hardcore dav, protože jej vlastníkům Black Ops edicí Hardened a Prestige nabídne zdarma. V galerii si prohlédněte další obrázky ze hry.

Nejnovější články