Herním Jurským parkem vás provede sám Jeff Goldblum coby ikonický Dr. Ian Malcolm
zdroj: tisková zpráva

Herním Jurským parkem vás provede sám Jeff Goldblum coby ikonický Dr. Ian Malcolm

19. 3. 2018 9:30 | Novinky | autor: Mars Vertigo |

Taky už se nemůžete dočkat, až se v létě ujmete vedení svého vlastního zábavního parku plného naklonovaných dinosaurů? Tuším, že nás není málo. A jakoby už nestačilo to, že za projektem stojí ostřílená parta z Frontier Developments, kteří pod taktovkou legendy průmyslu David Brabena, krom jistého vesmírného simulátoru, sbírají tradičně cenné body hráčské přízně i v oblasti tycoonů všeho druhu. Koneckonců jejich Planet Coaster z loňska je hotovým zhmotněním kolotočářova mokrého snu. Ale navíc si po zhlédnutí nejnovějšího herního klipu mohou radostí povyskočit zejména fandové filmové adaptace Jurského parku Jurassic World Evolution a Jeffa Goldbluma. 

Právě ten si totiž letos s dinosaury nevystřihne jen další filmovou reprízu, ale zároveň i herní premiéru. Na Isla Nublar a ostatních herních ostrovech totiž s vámi dle vlastních slov bude po dobou celé hry jako nikdo jiný než legendární Dr. Ian Malcolm, k čemuž navnazuje: „Velice doporučuji!Uděluji 10 Goldblumů z možných 10 Goldblumů, to je moje nejvyšší ohodnocení!“.

zdroj: Archiv

My jsme sice zatím ještě neměli tu možnost si Jurrasic World Evolution jakkoli osahat, ale na druhou stranu, i s přihlédnutím k minulé tvorbě studia na obdobném písečku, neexistuje pádný důvod mu tak úplně nevěřit. Už jen přítomnost Jeffa bude pro mnohé jednoznačným extra bodíkem k výslednému hodnocení, takže úplně nejhorší to rozhodně nebude.

Takže až vám skrz díru v plotě začnou všichni ti velociraptoři společně s kámošem Rexem terorizovat nebohé návštěvníky vašeho ambiciozního pravěkého safari, nedivte se, pokud vám Dr. Malcolm připomene, že: „To, co nazýváte velkými objevy, já považuji za znásilnění přírody!“. A příroda se vzbouří již letos v létě na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články