Nezapomeňte na elektrické ploty. Díky tvůrcům Elite si postavíte svůj vlastní Jurský svět
zdroj: tisková zpráva

Nezapomeňte na elektrické ploty. Díky tvůrcům Elite si postavíte svůj vlastní Jurský svět

21. 8. 2017 12:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po kritickém i komerčním úspěchu Planet Coaster bychom jen těžko hledali vhodnější studio pro tvorbu nového velkého tycoonu. Frontier Developments, kteří mají na svědomí mimo jiné i Rollercoaster Tycoon 3 a Zoo Tycoon (a taky Elite Dangerous), teď oznámili zbrusu nový Jurassic World Evolution.

V něm budete v roli vedoucího zábavního parku rozšiřovat oficiální mytologii Jurského světa skrze budování a správu vaší vlastní turistické destinace plné dinosaurů. Svůj Jurský svět totiž budete stavět nejen na dobře známém ostrově Isla Nublar, ale také na okolních ostrůvcích.

Připravit byste se měli na všechno, od prostého stavění plotů, přes rozmisťování budov, až po vývoj nových dinosaurů. Chybět nebudou samozřejmě ani všemožné atrakce, výzkumné laboratoře a podobné nezbytnosti.

zdroj: Archiv

O hře zatím nevíme skoro nic, ale známe alespoň přibližné datum vydání. Jurassic World Evolution vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One v létě příštího roku, což rozhodně není náhoda. Na příští červen je totiž naplánovaná premiéra velkofilmu Jurassic World: Fallen Kingdom. Tedy pokračování „prvního dílu“ a hitu Jurassic World z roku 2015.

Ve Fallen Kingdom se znovu objeví Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, a z původních dílů starého Jurského parku se nově vrátí i Jeff Goldblum. Režiséra Colina Trevorrowa, který v současné době připravuje devátou epizodu Star Wars, střídá J. A. Bayona.

Nejnovější články