Agent 47 se vrátí už v listopadu, IO Interactive oznámili Hitman 2
zdroj: tisková zpráva

Agent 47 se vrátí už v listopadu, IO Interactive oznámili Hitman 2

8. 6. 2018 11:20 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nové lokace a hromada dosud neviděných možností. Takový má být právě oznámený Hitman 2, na který můžeme nahlížet i jako na druhou sezónu předchozího Hitmana. Na rozdíl od něj vyjde celá příběhová kampaň v jednom balení a najednou. Epizodický model minulého dílu je tak pryč, ale vývojáři dodávají, že Hitman 2 dostane ohromnou spoustu obsahu po vydání.

Hitman 2 má mít nová „hyper detailní“ sandboxová prostředí plná lidí a událostí, které můžete prozkoumávat a samozřejmě i ovlivnit. O nic radikálně odlišného oproti jedničce nepůjde, ale podle prvních informací se můžeme těšit na výrazně většího, propracovanějšího a ve výsledku snad i lepšího Hitmana.

Opět tak budeme mít k ruce nepřeberné množství zbraní, předmětů, nástrojů, náhod, nehod, převleků a stealth možností. Vývojáři zatím ukazují jedinou mapu, a to slunné Miami, kde se odehrává jeden velmi specifický závod. O dalších lokalitách tvůrci mlčí, ale naznačují například i „nebezpečný les“.

zdroj: Archiv

Hitman 2 bude přímo navazovat na předchozí díl z roku 2016 (a 2017...), tudíž se dočkáme jasného pokračování příběhu. Nepůjde tedy o žádný prequel, spin-off, nebo jakýkoliv jiný vedlejší příběh.

Sniper Assassin

Součástí Hitman 2 bude také nový samostatný mód Sniper Assassin, inspirovaný dobře známým Hitman Sniper. V něm budete moct hrát sami jako Agent 47, nebo s kamarádem v kooperativním režimu jako postavy Stone a Knight.

Sniper Assassin se bude moct pochlubit svojí vlastní, speciálně navrženou mapou, kterou v kampani Hitman 2 nenajdete. I k odstřelování lidí navíc budete muset přistupovat v duchu Hitmana, tedy snažit se sejmout cíl tak, aby například spadl hned z útesu a nikdo jeho tělo nenašel.

zdroj: Archiv

V rozlehlé mapě zasazené do rakouského sídla poblíž hor na vás čekají tři cíle a řada bodyguardů, které můžete v kooperativním režimu střílet buď zvlášť, nebo společně s kamarádem najednou – když totiž trefíte oba jeden cíl zároveň, odletí ještě o větší kus dál. Toho můžete využít například pro úklid těl.

Pokud si Hitman 2 předobjednáte, dostanete přístup k Sniper Assassin už teď. Pokud ne, budete si moct tento samostatný mód zahrát až v listopadu, společně s vydáním Hitman 2.

Hitman 2 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 13. listopadu. Nabídne plnohodnotnou singleplayerovou kampaň a příslib bohatého a pravidelně dodávaného obsahu po vydání. O něm tvůrci zatím nijak konkrétně nemluví, ale naznačují, že by ho mohlo být ještě mnohem víc než v případě předchozího dílu.

Nejnovější články