Život na Divokém západu v Deadlands
zdroj: tisková zpráva

Život na Divokém západu v Deadlands

22. 4. 2002 10:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Angličtí vývojaři Headfirst Productions si asi pořádně oddychli, když se konečně zbavili svého dávného restu - Simon the Sorcerer 3D, který nyní vychází na 2 CD.

Svědčí o tom i nové obrázky z jejich připravované akční RPG Deadlands (poháněné Genesis enginem), která se u nás v galerii doposud prezentovala pouze balíkem shotů z městečka kdesi na Divokém západě, kde jakoby neexistoval žádný život. O opaku Vás přesvědčí naše dnešní ukázky, které naznačují, že v této hře žádná akce rozhodně chybět nebude. Deadlands si navíc budete moci zahrát také po lokální síti nebo internetu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Stejně jako název je tajemný i příběh. Historie se táhne do dávných dob, kdy byl bílými vojáky vyvražděn celý indiánský kmen. Jediným přeživším byl mladý šaman jménem Raven, který se po této události obrátil na zlé Manitou ze světa duchů, aby mu pomohli při jeho pomstě. Když sestavil Raven svůj nový kmen, zvaný "Last Sons" (Poslední synové), uchýlil se spolu s nimi do lovišť - spirituálního světa, kde ten Nejstarší hlídal špatné Manitou a brání jim tak vypustit své zlo na zemi. Pomstychtivý kmen však Nejstaršího přemůže a Manitou jsou volní. Psal se rok 1863, když Kalifornií otřáslo velké zemětřesení. Její část se zbortila do moře a byla tak odhalena bohatá žíla "Skály Duchů" a s ní nové superpalivo. S technickou revolucí do těchto míst přišli také blázniví vědci, kteří zde chtěli začít těžit za účelem výroby zbraní, strojů a vozidel. Těžce zkoušená země je však obývána různými kreaturami a mrtví začínají pod dohledem Manitou vystupovat ze svých hrobů. Smrt tedy není tím, co by Vás zachránilo a Manitou už rozjíždějí své dílo zkázy - celá oblast se mění v Deadlands...
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články