Zimní nadílka z Crysis
zdroj: tisková zpráva

Zimní nadílka z Crysis

23. 12. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud vám venkovní počasí, připomínající spíše říjen než konec prosince už leze krkem a nejraději byste za okny viděli bílou dečku, pak možná právě vás potěší trojice nových obrázků z FPS Crysis.

I když... tenhle vánoční dárek od Cryteku okouzlí asi úplně každého, protože opět dává jasně najevo, kdo je nejhezčí chystanou hrou. Zimním screenshotům s létajícími mimozemšťany dělají v galerii společnost starší obrázky z ještě nezamrzlého ostrova, zachycující boj na vojenské základně, postup korejských vojáků s tankovou podporou nebo výsadek šikmookých ozbrojenců.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zahraniční fansite Crysis-Online uskutečnila předvánoční interview s Jackam Maimasem, hlavním designérem hry, ze kterého vyplynulo pár novinek, převážně co se multiplayeru týče. Ten se má svým konceptem co nejvíce přiblížit singleplayeru, takže byste se svým týmem měli většinou většinou dobývat různé továrny (mj. produkující použitelné vehikly) nebo je naopak chránit. Před spuštěním MP si nebudete lámat hlavu nad volbou povolání, ale jen si vyberete nabízené kvéry spolu s dodatečným vybavením, čímž se vlastně určí vaše zaměření. Veškeré věci si budete moci i nakoupit podobně jako v Counter-Striku, přičemž za to zaplatíte body inkasovanými za splněné úkoly nebo fragy. A perlička na konec - v přítomném „army-shopu“ bude k zakoupení i padák, takže výskok za letu z helikoptéry se nestane automaticky synonymem pro sebevraždu.

Co se v MP naopak neobjeví, jsou rozmary počasí, jimiž mám na mysli např. tornádo nebo zemětřesení. V rámci singleplayerové kampaně na ně ale prý sem tam zničehonic narazíte a jejich řádění jen tak nezapomenete. Tornáda budou zvedat lehčí předměty a odhazovat je neznámo kam, zemětřesení zase změní budovy ve zříceniny. Mimochodem, autor hry se nechal slyšet, že na jeho stroji o konfiguraci Athlon 3500+, 2GB RAM a Radeon X1900 běhá Crysis bez problémů v takřka nejlepší možné kvalitě. Vyhrazení speciálního týmu pouze na optimalizaci asi přináší své ovoce. A kdo ví, třeba ta devastace prasátek s úspory kvůli koupi GeForce 8800GTX, nakonec nutná ani nebude.
zdroj: fansite, Crysis-Online

moolker

Nejnovější články