Závodní hra Freaky Tuner hledá vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Závodní hra Freaky Tuner hledá vydavatele

26. 1. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Až teprve v momentě, kdy se rozhodla hledat vydavatele či distributory, představila světu polská vývojářská společnost MarkSoft svůj nový projekt s názvem Freaky Tuner.

Jedná se o novou závodní hru zaměřenou na ilegální závodění a tuning. Jak je vidět na screenshotech v naší galerii, o ultrarealistické grafice zde nemůže být řeč a ani tvůrci nic takového ve své tiskové zprávě nezmiňují. Slibují spíše zábavu s jednoduchými pravidly - investuj trochu adrenalinu do závodu, abys pak mohl investovat do nového auta.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Freaky Tuner vám nabídne deset vozů všeho druhu (osobní, závodní, offroady, náklaďáky) ve 30 "vytuněných" verzích. Chování vozu se bude lišit od typu, vozovky i vašich řidičských schopností. Dočkáte se divokých kousků, včetně skoků přes překážky, rozmašírování různých objektů v cestě, vytlačování oponentů ze silnice, apod. Závodit se bude na 21 tratích v sedmi různých oblastech - Varšava, Berlín, Amsterdam, Gdańsk, Krakow, Katowice a Stunt Track. Herních módů má hra obsahovat pět - Standard, Speed Demon, Destroyer, Schemer a Hunter. Dokonce si budete moci do hry importovat vlastní obrázky či 3D objekty, díky čemuž si každý z vás může nakonec vytvořit prakticky úplně nový, vlastní svět.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články