Xenus (Boiling Point), Firestarter,They Came Fr.Hollywood
zdroj: tisková zpráva

Xenus (Boiling Point), Firestarter,They Came Fr.Hollywood

21. 12. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Žádné levely ani výběr munice, nic z toho není třeba v připravované akční střílečce s prvky RPG s názvem Xenus.

Tak své hráče zavede do prostředí kolumbijské mafie. Coby Kevin Mayer se vydáte hledat a pokud možno i zachránit svou sestru, náruživou reportérku, jejíž stopy vás zavedly až do nebezpečné Kolumbie. Ruští vývojáři Deep Shadows vám dají 25x25km prostoru, naprostou volnost pohybu a možnost řídit různé druhy "přemisťovadel" (helikoptéru, různé typy aut, tank, apod.) na to, abyste dostáli svému poselství. Vydavatelem hry se stala společnost Russobit-M, která se chystá titul vypustit na jaře 2003.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Xenus galerie  ||  Firestarter galerie  ||  They Came From Hollywood galerie

Neméně akční jsou také obrázky ke hře Firestarter, na níž pracují ukrajinští GSC GameWorld. Oproti předchozímu zmiňovanému titulu vás Firestarter zavede do nedaleké budoucnosti, roku 2010, který se potýká s naprosto odlišnou hrozbou - virovou infekcí stroje produkujícího zábavu ve virtuální realitě. Hráč bude muset vyhrát souboj s oním virem v časovém limitu 48 virtuálních hodin, přičemž je zde reálná hrozba, že pokud neuspěje, zemře. Tuto arkádovou střílečku bude taktéž vydávat ruská společnost Russobit-M, a to na jaře 2003.

Mílovými kroky se blíží svátky vánoční a mnoho dětí i dospělých se těší, co že jim to letos ten Ježíšek, děda Mráz nebo Santa Claus nadělí. Obyvatelé New Yorku v chystané izometrické RTS They Came From Hollywood však už na Santu nevěří, alespoň ne tak, jako kdysi. Doposud milovaný děda se sněhobílým vousem a červenou čapkou se jim stal spíše noční můrou. Však se podívejte na nové obrázky v galerii k této hře původem z dílny Octopus Motor. Žertík vskutku vánoční vývojáři zabalili do tzv. velikonočního vejce, které bude ukryto v jejich hře. Santa Claus tedy není oficiálním monstrem Béčkových filmů, kterými se to jinak bude na jaře v They Came From Hollywood jen hemžit.

ko

Nejnovější články