Warhammer Online: Age of Reckoning info
zdroj: tisková zpráva

Warhammer Online: Age of Reckoning info

7. 4. 2006 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Minule jste se v souvislosti s připravovanou MMORPG Warhammer Online (jejíž vydání je naplánováno až na rok 2007) dozvěděli o tom, že je její svět zmítán válkou, a také proč a jak tento konflikt vznikl.

Dnes se můžeme díky společnosti Mythic Entertainment podívat blíže na trpaslíky a příslušníky ras se zelenou kůží (orky a gobliny). A to zejména díky novým screenshotům v naší galerii. Dále pro vás ale mame také informace z různých preview, kterých se za posledních pár dní vyrojilo požehnaně (viz zdroj). Nové obrázky nicméně ukazují trpaslíky a "zelenáče" v různých úrovních výzbroje a v rozmanitých lokacích (vč. oblastí Ekrund, Bloodhorn a Marshes of Madness), stejně jako i pár dalších monster (např. říčního trola).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Válka je to jediné, co svět Warhammeru Online zná, a tak hráčům nezbude, než se pustit už od samého začátku rovnou po hlavě do boje. Alespoň v to tvůrci doufají a proto hru přímo prošpikovali příležitostma k údajně velmi slibně vyhlížejícím PvP bitkám. Samozřejmě počítali i s případem, že se do hry zapojí hráči, kteří dávají přednost akcím PvE, mnohem raději měří své síly s nejrůznějšími monstry a řeší úkoly. Je však zřejmé, že těžiště spočívá právě na PvP.

Hra vám nabídne šest ras - trpaslíci, orkové, dva druhy elfů, lidé a chaosové. Pro každou z nich má být připravena zvláštní zóna, kde samozřejmě nezbytně dojde ke střetu s některou z opozičních stran. Co se týče vzhledu jednotlivých ras, tvůrci v tomto ohledu dbají na to, aby bylo už z dálky na první pohled patrné, s kým bude mít hráč tu čest. U všech postav bude navíc díky pečlivým animacím zřetelná také nálada, emoce. Výraz vašeho vlastního hrdiny bude zobrazen v portrétu na obrazovce. U každé rasy si budete moci vybrat ze čtyř základních archetypů postav dvou kategorií - bojovnické a magické. Přesný způsob rozvoje postav vývojáři ještě zcela neodhalili, ale jisté je, že zde budou hrát určitou roli také různé specializace a taktické či morální schopnosti. K celé řadě dovedností budete pochopitelně přicházet postupně.
zdroj: GSGameSpy1UPMMORPGRPGVault

korgull

Nejnovější články