Výlet do safari s Wildlife Park
zdroj: tisková zpráva

Výlet do safari s Wildlife Park

7. 7. 2002 21:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Datadisk k oblíbené budovatelské strategii Zoo Tycoon - Dinosaur Digs - už je nějaký ten čásek na světě a na našich stránkách jste si k němu mohli přečíst také recenzi.

O pár nových kousků se však rozrostla galerie k další budovatelské strategii o zvířátkách - WildLife Park, který stále ještě čeká na své vypuštění mezi dychtivé hráčské dušičky (je určen pro pařany od 6 let). Jowood Production, jenž hru zdědil po Fishtanku, však její vydání zdá se stále odkládá. Ještě nedávno jsme mohli říct, že je WildLife Park na spadnutí, později, že vyjde z počátku podzimu a nyní se můžeme těšit až tak na Vánoce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Wildlife Park bude prý narozdíl od Zoo Tycoonu graficky mnohem realističtější. Na starosti budete mít životní podmínky zvířat po celém světě, samozřejmě s individuálním klimatem. Mnohem větší důraz je kladen právě na již zmíněné klimatické podmínky a také architektonický styl, který se bude měnit v závislosti na prostředí. Velkou práci si tvůrci dávají se simulací vlastního chování zvířat a vzájemnou interakcí mezi nimi a návštěvníky. A stejně jako v životě, i zde se budou zvířátka pářit, bránit i útočit a umírat. Na Vás pak je, vytvořit park, který je bezpečný jak pro návštěvníky, tak pro Vaše svěřence.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články