Velká zkouška a Vicky the Viking
zdroj: tisková zpráva

Velká zkouška a Vicky the Viking

23. 7. 2002 14:31 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tivola Publishing kromě před chvílí zmiňovaných PEANUTS vypustili ještě jednu hru pro děti, která je rovněž založená na původním malovaném seriálu, tentokrát však o vikingovi Vickym.

I ten jste mohli v minulosti vídat na německých televizích a dnes určitě běží také na některém ze satelitů. Hra se jemenuje Vicky the Viking: The Big Trial a je určena dětem, které si jejím prostřednictvím procvičí paměť, logické myšlení, kreativitu i představivost.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Malí hráči budou moci svému taktéž malému hrdinovi pomoci řešit nejrůznější problémy ne se zbraní v ruce, nýbrž činností svých mozkových závitů a zdravým rozumem. Vicky bude potřebovat pomoci na své cestě k otci Halvarovi, ke kterému se má připojit, aby se pak společně vydali na objevitelskou námořní plavbu. Vicky je tak postaven pře velkou zkoušku dospělosti. Musí chytit více ryb než rybář Tjure, plavat rychleji než ten nejrychlejší plavec Gorm, změřit síly s otcem Halvarem a nakonec je pro něj přichystána i zkouška odvahy. Prostě nelehký úkol pro malého kluka. Bude-li však mít Vicky dobrého vůdce (hráče), určitě to zvládne.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články