Válka zvířat v Creature Conflict: The Clan Wars
zdroj: tisková zpráva

Válka zvířat v Creature Conflict: The Clan Wars

24. 8. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kreslená strategie s akčními prvky Creature Conflict: The Clan Wars vás zavede do bláznivého světa zvířecích tlup, které mezi sebou svádějí nelítostné souboje.

Celkem zde najdete tři frakce, přičemž čtvrtá se vám odemkne v průběhu hraní. Abyste měli představu, s kým (případně proti čemu) budete hrát, tak vězte, že například první klan (The Pack) tvoří vlci, kteří chodí po dvou a další tlupu (The Frets) pak příslušníci zmutovaného hmyzu. Cílem každé skupinky je pochopitelně ovládnutí všech 16ti planetek, které se v jejich galaxii nacházejí. Podle redaktorů Worthplayingu působí však všechny tyto světy bohužel věsmes stejně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Creature Conflict: The Clan Wars se hraje na tahy. Na umístění každého zvířecího bojovníka a nastavení zbraně máte cca 30 sekund. Na výběr je přitom přehršle různých destruktivních věciček, například baseballové pálky, kouzelné hůlky, bio raketky, minomety, toxická kadidla, brokovnice, bazooky, samopaly, granáty, Molotov koktejly, výbušnina TNT, různé typy střel atd. Prostředí hry je částečně zdeformovatelné, takže účinky silnějších zbraní se projeví i na změně terénu. Hra vedle SP kampaně nabídne i multiplayer přes LAN, případně možnost hraní více hráčů na jednom PC. Testovaná verze měla podle Worthplayingu do finále ještě daleko, neobsahovala ani in-game zvuky a často padala. Na dokončení a vyladění však mají tvůrci z maďarských Mithis ještě celkem dost času, Cenega totiž nedávno ohlásila odložení vydání až na únor příštího roku.
zdroj: Worthplaying

kate

Nejnovější články