Válečná RTS Theatre of War
zdroj: tisková zpráva

Válečná RTS Theatre of War

28. 7. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Co se stane, když se dají dohromady tvůrci leteckých simulátorů IL-2 Sturmovik a Pacific Fighters s tvůrci bojové simulace Combat Mission? Správně - válka! Přesně takhle začíná tisková zpráva společností 1C a Battlefront.com týkající se nadcházejícího projektu Theatre of War, nové real-time strategie líčící bitvy 2.

světové války, v období 1939 - 1945. Ač se tiskovka na první pohled tváří jako oznámení čehosi zcela nového, vy, co tento žánr pozorně sledujete, jistě víte, že jde naopak o projekt velmi starý. V naší galerii, kde jsou dnes k vidění i nějaké nové ukázky (další jsou na oficiálních stránkách), jinak můžete najít také screenshoty z roku 2002, kdy jsme se o této hře, tehdy známé ještě jako World War II RTS (v r.2003 došlo k přejmenování na Battlefield Command), dozvěděli poprvé. Každopádně, podle všeho se nyní Theatre of War pomalu dobírá svého dokončení, momentálně je nachází ve stádiu beta, jako termín vydání je uváděn konec tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Theatre of War vám nabídne pět kampaní postavených na historických událostech. Budou to kampaně za Američany, Brity, Sověty, Němce, Francouze a Poláky. Čítat mají něco přes 40 misí a odehrávat se na více než 30 mapách pokrývajících všechna čtyři roční období i různé počasí. V jejich rámci budete moci velet stovkám různých jednotek, přičemž u vojáků budete moci zaznamenat i určité prvky RPG, když budou v průběhu bojů nabírat zkušenosti a zdokonalovat své schopnosti, načež mohou být odměňováni medailemi a vyznamenáními. K tomu bude hra obsahovat pět samostatných bitev a tři tréninkové scénáře. Chybět nemá ani podpora multiplayeru s možností hry přes LAN i Inetrnet. Vývojáři velmi lpějí na tom, aby se zdůraznilo, že nejde o nějakou obyčejnou "klikací" RTS, nýbrž o vzrušující real-time bojový simulátor s důrazem na realismus a detail, historickou přesnost a skutečné vojenské taktiky. Více vám prozradí oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články