Válečná hra Pacific Storm nejen v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Válečná hra Pacific Storm nejen v obrazech

27. 6. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ruská vývojářská společnost Lesta Studios dnes spolu s Buka Entertainment oznámila spuštění anglických oficiálních stránek jejich nadcházejícího takticko-strategického projektu s názvem Pacific Storm.

Samozřejmě na nich nechybí ani sekce s obrázky, z nichž některé vám tímto nabízíme v naší galerii. Dále tam můžete najít i nějaká videa, včetně IntroTeaseru a také speciální sekci s historickými dokumenty a esejemi. Pochopitelně je tam rovněž diskusní fórum.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pacific Storm pojednává o 2. světové válce, konkrétně o té části tohoto konfliktu, která se odehrávala mezi USA a Japonskem v oblasti Pacifiku. Hráč si bude moci vybrat, na které straně barikády stane. Ať už to ale bude na kterékoliv, v každém případě se zúčastní velkých vzdušných i námořníc bitev. Časově hra zaujímá období mezi lety 1940 až 1948. Během této doby budete moci vyvíjet nejrůznější technologie, používat nové zbraně a pokusit se zvrátit výsledek války. Pacific Storm je kombinací tří žánrů - strategického, taktického a simulačního. Umožní vám činit strategická a taktická rozhodnutí, ale stejně tak se i ujmout některé jednotky a osobně do bitvy po boku svých kolegů přímo zasáhnout. Termín vydání se odhaduje na letošní podzim.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články