V dubnu zažijete Monster Madness
zdroj: tisková zpráva

V dubnu zažijete Monster Madness

20. 1. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už více než půl roku jsme tu neměli nic, co by nám řeklo, jak asi pokračuje vývoj onlinové kooperativní akční hry s názvem Monster Madness.

Naposledy jsme se dozvěděli, že toto dílo vznikající v dílnách Artifical Studios a Immersion Software, konečně našlo vydavatele - společnost Southpeak Interactive. Právě ta v těchto dnech vypustila do světa pět nových ukázek a upřesnila termín vydání titulu na 3. dubna tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Když vám prozradím, že i Monster Madness: Battle for Suburbia, jak vypadá celý název projektu, využívá technologii Unreal Enginu 3, asi si budete myslet, že to nemůže být náhoda, když dnes píšeme zatím výhradně o tímto enginem poháněných titulech, ale věřte, že to náhoda skutečně je. Zatímco ale ta první hra byla pojata z perspektivy vlastních očí a druhá z pohledu třetí osoby, na děj této budete shlížet shora dolů. Hlavními hrdiny příběhu, který vás spolu s nimi postaví proti hordám krvežíznivých zombíků a jiných potvor, jsou mladí, ale neohrožení Zack, Carrie, Andy a Jennifer. Společnými silami budete muset najít zmizelé sousedy a odhalit zdroj neustálého přísunu stále nových monster...
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články