Týmová akční onlinovka Eschaton
zdroj: tisková zpráva

Týmová akční onlinovka Eschaton

6. 6. 2002 22:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na historicky první dílo zatím neznámého výrobce Gnostic Labs si počkáme sice až do roku 2004, ale už dnes si o něm něco málo můžeme říct.

Název hry je Eschaton a mělo by jít o vesmírnou akční týmovou strategii/simulaci s prvky RPG situovanou do daleké budoucnosti. Jak je patrné ze screenshotů v naší galerii, okouzlily tvůrce nekonečné hlubiny vesmíru. Hráč bude spolupracovat s kapitány vesmírných korábů, admirály a prezidenty své říše a bojovat proti jiným hráčům a jejich říším ve snaze získat nadvládu nad galaxií.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Eschaton je postavena na Optasia engine užívajícím revoluční "zoom" systém. Tato technologie umožňuje modelování celé galaxie včetně realistických velikostí planet a maximálních detailů.

V bitkách v této hře probíhajících sehraje hráč jako bojovník po boku stovek dalších kumpánů mnoho rolí. Navíc bude možno ovládat stíhačky z vlastního pohledu. Kapitáni Vás vezmou ke kormidlu velkých hlavních lodí z pohledu třetí osoby. Velitelé flotil hrají úlohu při strategickém plánování, když přemisťují lodě a zadávají v průběhu bitev úkoly velitelům lodí. Eschaton Vám nabízí volbu, boď se pustíte do onlinové, týmově orientované RTS, anebo se rozhodnete využít jejích RPG prvků a zaměříte se na vytváření a vývoj postavičky. V plánu je také offline mód, v němž si můžete stvořit svůj vlastní vesmír. K dispozici bude rovněž několik tutoriálu a chybět nebude ani krátký single-player. Více informací i obrázků naleznete na oficiálních stránkách hry.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články