Trackmania Original a Sunrise Extreme média
zdroj: tisková zpráva

Trackmania Original a Sunrise Extreme média

11. 7. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nějaký překlep v nadpisu? Nikoli, Trackmania Original je oficiálním názvem pro předělávku původní hry Trackmania z roku 2004, o které jsme již jednou informovali.

Dnes na to navazujeme premiérovými čtyřmi screenshoty a dalšími podrobnostmi o tomto projektu od francouzské společnosti Nadeo. Trackmania Original nejenže poběží na novém grafickém enginu z novějšího počinu Sunrise, ale také bude obsahovat všechny jeho editační nástroje (Editor, Painter...) i mód Platform, v němž je cílem projet zákeřnou trať co nejlépe a bez restartů. Nemá chybět ani podpora multiplayeru a integrace dvou dřívějších přídavků (Power Up & Speed Up) s více než stovkou dalších dílů pro stavění vlastních tratí. Majitelé základní Trackmanie si prý tuto hru budou moci zdarma stáhnout z webové homepage, zatímco ti ostatní za ní na podzim dají v obchodech 25 euro (zdražení: předtím se mluvilo o 20 euro).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
vlevo a uprostřed Trackmania Original || vpravo Trackmania Sunrise Extreme

Aby v tom byl ještě větší chaos, stejní tvůrci v současné době kutí zdarma stažitelný datadisk Extreme pro nedávné pokračování Trackmania Sunrise. Jednou z jeho novinek se stanou tunely ve tvaru takové roury, po jejíž všech stranách (bez jasného určení podlahy/stropu) lze jezdit, až se z toho člověku zamotá hlava - ostatně jukněte se na pár čerstvých obrázků nebo na názorné video (7 MB, 19 sekund). Přídavek Extreme má být k dispozici v zimě.
zdroj: Jeux-France

jd

Nejnovější články