The Druid King - nové obrázky
zdroj: tisková zpráva

The Druid King - nové obrázky

15. 1. 2002 1:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už jsou to téměř dva měsíce, co jsme naposledy slyšeli o připravované strategii The Druid King, kterou programují chlapíci z bulharského Haemimont Games.

Na Strategyplanet se objevil rozhovor s programátory této hry, která je ve vývoji již od května 2000 a do obchodů by se mohla dostat už letos v létě. Spolu s interview, v němž se můžete dozvědět podrobné informace týkající se přímo hry, se objevily také čtyři nové obrázky, které Vám hned přinášíme.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

The Druid King se bude odehrávat ve staré Galii. Příběh vypráví o mladém Galovi, jehož nastávající manželka byla zabita Teutony při útoku na vesnici. Po těchto událostech, kdy vesnice lehla popelem a všichni obyvatelé byli nelítostně zmasakrováni, se přeživší chlapec zaslíbí Bohyni Války, která ho vyslyší a jeho osudem rázem je stát se hrdinou celé země.

Stručně z interview. Během hry nebudete omezeni počtem jednotek, které chcete ovládat, vyhrát můžete jak se 40 jednotkami, tak třeba se 400. Grafický engine je kombinací 2D a 3D grafiky. Základními zdroji jsou: zlato, jídlo a populace. Ukládat pozice půjde samozřejmě během hry. Hra bude obsahovat také editor povolující vytvoření vlastních map, světů i scénářů. Rozdíly mezi Galy a Římany jsou prozaické - zatímco u Galských jednotek bude rozhodovat zřejmě kvantita, u Římanů spíše kvalita.
zdroj: BluesNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články