Taktická hororová akce Witches
zdroj: tisková zpráva

Taktická hororová akce Witches

7. 5. 2007 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už jsou to skoro dva roky, co jsme vám představili jeden z několika připravovaných projektů vývojářského studia Revistronic - napínavou third-person taktickou akční hru s provizorním názvem Witches.

Dnes si můžeme toto dílo, vyvíjené s cílem uchytit se nejen na PC, ale také na konzolích X360, PS3 a Wii, opět připomenout a zpestřit si tak odpoledne čtyřmi novými ukázkami, které na vás nechají dýchnout středověkou atmosféru herního světa i trochu toho děsivého dusna způsobeného hordami ďábelských bestií, jež si zdejší země podrobily silou otroctví a teroru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Witches se řadí k těm hrám, které vzaly emancipaci žen více než vážně a do hlavní role jednu takovou amazonku zasadily. Zdejší hrdinka se jmenuje Gwen a je to vášnivá válečnice, dosud odolávající silám temnoty požírajícím zemi a její obyvatele, vedoucí vzpouru proti rozmáhajícímu se a vše devastujícímu zlu. Hra je pojata tak, že zde velkou roli sehrává jak taktika postupu, tak hlavně i týmová práce - v singleplayeru s využitím AI, v multiplayeru přes internet role kolegů-spolubojovníků zastanou skuteční hráči. Velmi významnou úlohu bude při tom všem hrát rovněž dokonale interaktivní prostředí. K vydání Witches by mělo dojít v příštím roce.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články