SW: KotOR , ANNO 1503, American Conquest
zdroj: tisková zpráva

SW: KotOR , ANNO 1503, American Conquest

4. 11. 2002 19:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nevíte-li co s načatým večerem, udělejte si malý výlet našimi galeriemi.

S novými pohledy z připravovaného vesmírného titulu založeného na veleznámé sérii sci-fi filmů Hvězdných válek, Star Wars: Knights of the Old Repulic, se dokonce přenesete o celé 4 tisíce let před události popisované ve filmech. I když bude hra vybavena zcela novým příběhem, neznamená to, že nebude mít s filmovou sérií nic společného. Ba právě naopak. i zde půjde o legendární konflikt mezi Jedim a Sithem. Samozřejmě, že vaším úkolem bude ujmout se role Jediho, být hrdinou a zachránit celou galaxii. Při té příležitosti se podíváte na mnoho exotických míst a zúčastníte se rozsáhlých vesmírných bitek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
SW: KotOR galerie  ||  ANNO 1503 galerie  ||  American Conquest galerie

Další z galerií vás vezme zpět na Zemi. Konkrétně na americký kontinent. Anno 1503, jíž galerie, kterou mám namysli patří, láme žebříčky prodejnosti v Německu, kde už vyšla (viz naše nedělní zpráva). Ostatní svět si na tuto budovatelsko-dobyvatelskou strategii bude muset ještě chvíli počkat, a to až do prvního čtvrtletí příštího roku. Zanedlouho po vypuštění plné verze hry, by se mělo podle oficiálních stránek objevit také vysoce kvalitní hratelné demo. Editor map, který je v poslední době celkem běžnou součástí podobných her, však budou muset fanouškové Anno 1503 oželet. Na druhou stranu už nyní mají tvůrci v plánu časem vypustit nějaký přídavný blíže nespecifikovaný datadisk.

Třetí galerie, kterou vám můžeme pro zpestření dnešního večera nabídnout, je ta, která skrývá obrázky ze hry American Conquest. Jak již název napovídá, oproti předchozímu titulu se o moc daleko nepřesuneme. Stále tedy zůstáváme v Americe. tentokrát ale půjde o dobu, kdy byl tento kontinent objeven slavným mořeplavcem Kryštofem Kolumbem. Tento titul pochází od tvůrců velice kvalitní a svým způsobem i revoluční strategie s názvem Cossacks, původem z Ruska. I American Conquest patří mezi strategie a narozdíl od Cossacks vás seznámí s historickými elementy, celkem 12 kmeny a národy obývajícími zemi zaslíbenou a jejich vzájemnými konflikty.

kor

Nejnovější články