Střílečka Hollow ze Slovinska
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Hollow ze Slovinska

1. 12. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Původem ze Slovinska je vývojářský tým ZootFly (založen v roce 2002, čítá zkušených 30 lidí), který v současnosti pracuje na svém novém akčním projektu pro PC a Xbox s názvem Hollow.

Děj této hry, jež vám nabídne single- i multiplayer, vás zavede do alternativní totalitní střední Evropy 70. let (Centrope), jak by asi mohla vypadat, kdyby nedošlo k 2. světové válce. I přes tíživou atmosféru dýchající z naší galerie, má být hra laděna humorně, tvůrci prý nemají v úmyslu vyrobit další depresivně ponurou akci, jakých je dnes už dost. Zábavnost je hlavním krédem vývojářů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra vás zavede do třech oblastí - Centopolis, což je hlavní město Centrope; Mirror City, které je výsledkem experimentu, nachází se přímo pod Centropolis a je jeho přesnou zrcadlovou kopií; Underworld, který není ničím jiným než Peklem, je to rozsáhlý systém podzemních jeskyní ohromných rozměrů a obývaných nejrůznějšími specifickými tvory. Příběh hry je složitý a skýtá mnoho možností. Hlavním hrdinou není žádný vycvičený voják nebo něco podobného, ale prostý novinář, jehož život se zcela změní poté, co je zavřen za vraždu, která se ve skutečnosti nikdy nestala. A co hůř, jeho obětí měla být jeho snoubenka. Cílem mladíka bude nalézt pravdu a hlavně také svou lásku. Jeho cesta povede až do samotného Pekla.

Prostředí hry bude dosti interaktivní, takže v případě potřeby budete moci popadnou např. židli a za její pomoci se dostat do odvětrávací šachty, apod. Samozřejmě budete mít k dispozici různé zbraně, které se budou chovat realisticky. Děj Hollow bude podpořen speciálně pro tuto hru složenou muzikou od rockové kapely Siddharta, která má za sebou 5 alb a najdete ji i v nabídce MTV. V multiplayeru, který bude podporovat až 64 hráčů, obsahovat 15 map a různá vozidla, se seznámíte s obvyklými i neobvyklými módy. Kromě toho zde nebudou proti sobě stát dva týmy, ale hned tři, což dá tomuto typu her také nový rozměr. Vydání titulu pro obě výše uvedené platformy je naplánováno na Vánoce 2004. Více informací na vás čeká v interview na Tactlandu.
zdroj: tactlandhomepage

korgull

Nejnovější články