Starsky & Hutch se řítí ulicemi
zdroj: tisková zpráva

Starsky & Hutch se řítí ulicemi

9. 6. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Multiplatformová automobilová hra, často srovnávaná se známým GTA - Starsky & Hutch - by měla vyjít až na podzim tohoto roku a tak zatím vezměte za vděk alespoň dalšími třemi obrázky v naší galerii.

Tento titul vyvíjí studio Minds Eye Production, které při své tvorbě vychází z populárního stejnojmenného detektivního seriálu ze 70. let. Proto se zde setkáte i se dvěma hlavními hrdiny seriálu - Davidem Starskym a Kenem Hutchinsonem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V červeném Fordu Torino budete objevovat více než 150 mil ulic města Bay City. Hra bude rozdělena do tří částí a 18 úrovní. K dispozici budete mít i kooperativní mód pro dva hráče, což v praxi znamená, že zatímco jeden bude řídit, druhý bude střílet. Cestou budete narážet na různé power-upy, díky nimž vylepšíte svůj vůz, zbraně, nebo rozpohybujete události příběhu. Aby jste si hry mohli užívat co nejdéle, připravují pro vás tvůrci spoustu různých postupně zpřístupňovaných vozidel, zbraní a dalších příslušenství. Atmosféru podpoří i autentické zvukové efekty a originální hudební doprovod.
zdroj: FLI

korgull

Nejnovější články