STALKER - 30 nových obrázků a kniha zdarma
zdroj: tisková zpráva

STALKER - 30 nových obrázků a kniha zdarma

7. 1. 2005 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po všech těch amatérských videích, artworcích z fanouškovských stránek a bůhvíjak starých obrázcích z alfaverze zde dnes konečně máme ze STALKER: Shadow of Chernobyl pořádnou várku screenshotů, jichž do galerie přibylo rovných třicet.

A nejsou to ledajaké ukázky, neboť pochází z aktuální verze hry přímo od firmy THQ, která je uvolnila pro média. Tento distributor financuje a dohlíží na vývoj v GSC GameWorld už necelé dva roky a díky tomu poprvé uvidíte například přepracovaný inventář, novou obrazovku s přehledem úkolů či zkorektorovaný dialog rozhovoru mezi dvěma Stalkery. Samozřejmě nechybí ani řada neviděných lokací, zmutovaných zvířat, NPC charakterů nebo havarovaný vrtulník. Jako oficiální termín se stále uvádí březen, ale ten podle našich zdrojů ani náhodou nehrozí, stejně jako dříve avizovaný květen, a tak je nejpravděpodobnější, že se hra objeví až na podzim.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jelikož dobře víme, že tato akce s RPG prvky patří mezi dlouhodobě nejočekávanější hry, připravili jsme pro vás na internetovém obchodu Tiscali GameShop speciální dárek. Každý, kdo si STALKERa v češtině od CD Projektu předobjedná (899 Kč), získá pouze u nás zdarma 176-stránkovou knihu STALKER (v originálu Piknik u cesty) od bratří Strugackých, jež se stala inspirací pro hru. Zavede vás do Pásma – tajemné oblasti u městečka Harmondu, kde se dá objevit mnoho podivných, ale někdy smrtelně nebezpečných úkazů, předmětů a anomálií. V Pásmu se dá rychle zbohatnout, ale ještě rychleji zemřít… Přesto se noc co noc Stalkeři odvažují dál a dál. Cena je ovšem vysoká. A zaplatit musí všichni. Někde v samotném srdci Pásma je však možná skryta naděje... Malý úryvek z tohoto románu naleznete zde.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články