Speedball 2 - remake klasické akce v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Speedball 2 - remake klasické akce v obrazech

2. 7. 2007 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dobrých her není nikdy dost, ale co s tím, když doba jde nestále kupředu a rychlý nástup nových technologií způsobí, že leckteré dobré kousky relativně brzy zapadnou? Jedno (ne však jediné) řešení by bylo - vyrobit remake.

A právě po této možnosti sáhlo vývojářské studio Kylotonn, které - jak jsme vás informovali minulý měsíc - pracuje na remaku klasické retro-futuristické sportovní hry s názvem Spedball 2. Vás, které tento titul zajímá, dnes můžeme pozvat do naší galerie, kde je k vidění sada nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Z toho, co o Speedball 2 víme, vyplývá, že se tvůrci snaží mnohé prvky původní hry zachovat - to se týká například pohledu shora dolů. Vlastně byste měli mít na výběr ze dvou herních módů - hráči-pamětníci si bezesporu užijí hlavně ten s klasickým způsobem hraní, což zahrnuje i původní ovládání a jedno akční tlačítko. Pak tu bude ještě mód zohledňující moderní dobu. Do něj se vývojáři snaží vložit prvky nové a poskytnout hráčům hlubší zážitek. Hratelný bude přes myš (zaměřování) a klávesnici (běh). Hráči budou moci skákat, ve skoku střílet, měnit trajektorii míče, apod. Tým bude tvořen devítihlavý. Každá z postav bude charakterizována šesti vlastnostmi (tj. rychlost, přesnost, síla, atd.). Těšit se můžete i na dva online módy. Tím prvním budou přátelská utkání, v jejichž rámci si budete moci zahrát kdykoliv a s kýmkoliv. Druhý bude organizovanější, ale také za měsíční poplatky.
zdroj: PCGO

korgull

Nejnovější články