Silent Heroes - přídavek pro Soldiers: Heroes
zdroj: tisková zpráva

Silent Heroes - přídavek pro Soldiers: Heroes

28. 6. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Paradox Interactive přináší dobrou zprávu příznivcům válečných strategií a zejména pak těm, kterým se líbila hra s názvem Soldiers: Heroes of World War II od vývojářů Best Way (recenze - 92 %, demo).

Ta zpráva se týká rozšíření zmíněného titulu, jež ponese titul Silent Heroes a vyjde letos v září. Zajímavé je, že zhruba na stejné období (uváděn je srpen) je naplánováno vydání také další hry - Faces of War, která má rovněž na Soldiers (dříve známou jako Outfront) navázat, ovšem pod hlavičkou Ubisoftu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale zpět k Silent Heroes, ze které vám můžeme nabídnout i pár prvních ukázek. Tato hra je postavena na Heroes enginu a poskytne vysoce interaktivní prostředí (téměř vše bude podléhat destrukci a leckteré objekty půjde využít jako úkryt před nepřátelskou palbou). Kampaň má být podpořena příběhem zaměřeným na sabotérské mise za nepřátelskou linií. Hráči budou ovládat skupinu speciálních jednotek během 2. světové války. K dispozici budou mít pořádný arzenál zbraní i vybavení, které budou moci v případě potřeby i opravit.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články