Sherlock Holmes vs The King of Thieves
zdroj: tisková zpráva

Sherlock Holmes vs The King of Thieves

8. 6. 2007 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Minulý díl Procitnutí přišel na domácí trh teprve před pár týdny, kdy už Frogwares naplno pracovali na čtvrté hře z jejich série adventur o Sherlocku Holmesovi.

Neponese jméno Arsene Lupin, jak se zamýšlelo v březnu, nýbrž tento gentlemanský zloděj - jinak fiktivní postava z knih francouzského spisovatele Maurice Leblanc - byl překřtěn na krále všech zlodějů, takže celý název hry nakonec zní Sherlock Holmes: Sherlock Holmes versus The King of Thieves a vyjít má letos v září.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Od něj dostává náš známý detektiv dopis, kde ho nabádá, aby mu zabránil v uskutečnění krádeže neuvěřitelných rozměrů, kterou chce provést v srdci Londýna a ponížit tak celou historii Anglie. Sherlock Holmes jako správný vlastenec neváhá, ale jeho úkol nebude lehký. Lupin oplývá bohatými zkušenostmi, je mistrem převleků a má drzost tento případ, do nějž bude zavlečena i britská královna, pojmout jako otázku prestiže pro oba zúčastněné pány. Vše se samozřejmě nemůže odehrávat jindy než v 19. století a jak je patrné z prvních obrázků, tvůrci vsadili na ten samý 3D engine co minule.
zdroj: WP

jd

Nejnovější články